Industrial Frigo Ice

PROFIL

Patinoare de gheata permanente si mobile, locuri de joaca pentru copii, cu zapada sau gheata, tobogane si pereti de gheata si multe alte produse sunt principale elemente ce au condus la dezvoltarea companiei Industrial Frigo Ice.

Astazi, peste tot in lume, Industrial Frigo Ice inseamna performanta si calitate in sectorul pistelor de patinaj. In 40 de ani de experienta in domeniul instalatiilor de racire si al pistelor de patinaj, Industrial Frigo Ice a devenit o companie internationala cu filiale in intreaga lume. Cu eficienta ridicata, fiabilitate si design modern, folosim doar tehnologii avansate pentru toate proiectele noastre.

O istorie scrisa cu o adevarata pasiune pentru produse si inovare, cu capacitatea de a creste tehnologic, Industrial Frigo Ice continua sa fie in armonie permanenta cu cerintele pietei si clientii sai. Produsele furnizare de noi pot fi inchiriate sau achizitionate, putand fi folosite pentru structuri de interior sau exterior, chiar si la temperaturi ridicate. Folosind doar tehnologii avansate, in calitate de producator direct (Made in Italy), garantam ca produsele noastre sunt usor de instalat si pot fi mentinute operationale fara probleme.

Industrial Frigo Ice este partenerul tau de succes pentru Pistele le Patinaj.
Cautam o colaborare de succes!

CONTACT PENTRU URGENTE

Asistenta tehnica este oferita permanent clientilor nostri 24h din 24.
7 zile din 7.

Telefon 0039 030963160
Fax 0039 0309969568
Email info@pistedepatinaj.com

Filme de presentare pentru produsele noastre

CONTACT Skype

Adauga adresa noastra de skype: patinoare

skype