Industrial Frigo Ice

ISTORIE

Infiintata in Calcinato, Brescia, in anul 1969 ca prima companie specializata in instalatii de racire, Industrial Frigo Ice incepe productia de echipamente industriale si dezvolta o linie completa de instalatii de racire.

Pana la inceputul anului 2000 Industrial Frigo Ice devenise deja o companie internationala cu retele de distributie in tari precum Polonia, Rusia si Brazilia.

Inovatia, evolutia tehnologica si o abordare naturala de a explora noi aplicatii si de a dezvolta noi solutii, au facut ca Industrial Frigo Ice sa devina un partener global in Europa, Orientul Mijlociu, Asia si America de Sud.

O pasiune distinctiva si unica, combinata cu ambitia de a contribui la succesul fiecarui proiect, sunt factorii care au pozitionat astazi Industrial Frigo Ice in peste 40 de tari, avand capacitatea de a oferi cele mai eficiente si durabile solutii pentru oricare dintre numeroasele nevoi ale proceselor industriale de astazi.

Patinoare de gheata sunt realizate cu ajutorul energiei electrice produse de panourile noastre solare. Salvam mai mult de 150 de tone de CO2 in fiecare an.

CONTACT PENTRU URGENTE

Asistenta tehnica este oferita permanent clientilor nostri 24h din 24.
7 zile din 7.

Telefon 0039 030963160
Fax 0039 0309969568
Email info@pistedepatinaj.com

CONTACT Skype

Adauga adresa noastra de skype: patinoare

skype