demo 1 Patinoare
demo 2 Terenuri de joaca
demo 3 Ice vertigo
demo 4 Ice cars & +

Industrial Frigo Ice va oferta cele mai avantajoase preturi pentru pistele de patinaj. productie proprie.

In luna mai gasiti in fabrica cele mai bune oferte de patinoare. Dimensiune 10x20 mt , dimensiune 12 x 25 mt, dimensiune 14x20 mt, dimensiune 16x25 mt, dimensiune 14x30 mt, dimensiune 22x25 mt, dimensiune 20x30 mt, dimensiune 20x40 mt.

Preturi incepand de la 35.000 euro, exclus transport si montaj. Sunati-ne pentru orice detaliu 0039.3339673857

Instalatiile de racire, produsul nostru pilot, sunt realizate in intregime in fabrica noastra si au fost proiectate in mod special pentru patinoarele de gheata, luand in considerare toate cerintele de management ale clientilor nostri.
Consumul energetic scazut, rata de formare a ghetii, dimensiunile minime, si mai ales zgomotul se afla sub pragul cerut de lege.

Un avantaj semnificativ este usurinta de utilizare, care permite administratorului de patinoare sa accelereze procesele. Noi folosim compresoare partajate, ce scad semnificativ consumul de curent electric si, in acelasi timp, permit mentinerea ghetii in conditii de temperaturi exterioare foarte ridicate, in perioadele foarte calde ale anului.

Dimensiuni si consum mic + usor de folosit

ice products

Industrial Frigo Ice a dezvoltat o linie de instalatii de racire, ce permite monitorizarea consumului chiar din propria casa cu sistemul nostru de control de la distanta.

Calitate, fiabilitate, incredere si mai presus de toate profesionalism, sunt un atu deoarece compania noastra produce si vinde instalatii de racire in intreaga lume si lucreaza cu cele mai mari companii din lume.

Aspectele de poluare nu au fost trecute cu vederea, de accea compania noastra echipeaza produsele cu un sistem fotovoltaic, care permit salvarea a mai mult de 150 de tone de CO2 pe an.
Toate aceste elemente permit clientilor protejarea bunurile si a stilului lor de viata.

Un circuit de gaz dublu, 50% partajat, cu un cronometru standard care poate inchide instalatia de racire pe timp de noapte si o reporneste automat in timpul zilei, un cadru galvanizat de instalare la exterior, zgomot redus al ventilatorului axial, pompa centrifuga, rezervor de acumulare, compresoare semi-ermetice, evaporatoare, placa, panou de control echipat cu un microprocesor IP 55, panou de control de la distanta (optional), management de la distanta prin Internet sau telefon mobil (optional).
Un exemplu: Capacitate de racire -10° apa, + 25° temperatura incapere. Instalatie de racire R404.

Va invitam sa vizitati fabrica noastra pentru a vedea intreaga productie.