Industrial Frigo Ice

ASISTENTA TEHNICA

Asistenta tehnica este oferita permanent clientilor nostri 24h din 24, 7 zile din 7.
In cazul putin probabil al unei probleme cu patinoarul sau cu echipamentul de racire, avem o retea de service disponibila zi si noapte si care va rezolva problema in cel mai scurt timp posibil. Noi oferim un do-it-yourself patinoar cu asistenta tehnica 24/7.

Prin serviciul de ASISTENTA TEHNICA, clientul poate contacta imediat cu un expert capabil sa ofere sprijin in rezolvarea problemei.
Daca inca va mai intrebati de ce sa optati pentru produsele Industrial Frigo Ice, acestea sunt motivele:
1. Orice dimensiune, orice produs, orice cerere
Patinoare de gheata permanente si mobile, locuri de joaca pentru copii, cu zapada sau gheata, tobogane si pereti de gheata si multe alte produse sunt principale elemente ce au condus la dezvoltarea companiei Industrial Frigo Ice.
2. O singura societate responsabila pentru furnizarea intregului pachet
Cu o experienta de 40 de ani in domeniu si peste 150 patinoare pe gheata instalate pe an pentru uz public si mai mult de 50 de proiecte instalate pentru evenimente internationale.
3. Instalare rapida si fara greseli
Industrial Frigo Ice construieste in timp foarte scurt orice produs solicitat. Componentele sunt fabricate in conformitate cu standardele ISO 9001 si expediate direct in locul unde urmeaza sa fie montate.
4. Precizie
Oferim clientilor nostri un design complet dezvoltat cu CAD si software de proiectare 3D, care permit verificarea in detaliu a proiectului.
5. Cost de intretinere redus, usor de instalat si gestionat
6. Viata lunga si garantie extinsa
Patinoare de gheata permanente si mobile, locuri de joaca pentru copii, cu zapada sau gheata, tobogane si pereti de gheata si multe alte produse folosite de Industrial Frigo Ice au o viata practic nelimitata si cu caracteristici tehnologice avansate datorate folosirii sistemului modular. Acesta este motivul pentru Industrial Frigo Ice confera incredere si garantie pentru produsele sale.
7. Respect pentru mediu
8. Satisfactia clientilor

CONTACT PENTRU URGENTE

Asistenta tehnica este oferita permanent clientilor nostri 24h din 24.
7 zile din 7.

Telefon 0039 030963160
Fax 0039 0309969568
Email info@pistedepatinaj.com

CONTACT Skype

Adauga adresa noastra de skype: patinoare

skype