Industrial Frigo Ice

SUSTENABILITATE

Politici de mediu responsabile.

Necesitatea de a mentine echilibrul naturii, concentrarea atentiei asupra protectiei mediului si promovarea resurselor regenerabile au devenit parte dintr-o provocare tot mai importanta.

In acest context, si cu scopul de a obtine o co-existenta intre logica de mediu si logica de comert, Industrial Frigo Ice a pus in miscare numeroase proiecte din diferite domenii, cum ar fi : recuperarea energiei si inovare tehnologica in procesele de fabricatie si siguranta la locul de munca.

De ani de zile, Industrial Frigo Ice a canalizat tot personalul calificat si resursele tehnologice in crearea unor produse capabile de a optimiza utilizarea surselor de energie.
Acestea includ folosirea de instalatii de racire de ultima generatie, ideale pentru pistele de patinaj pe gheata, ce reduc considerabil consumul energetic.

Industrial Frigo Ice a facut pasi importanti in construirea si dotarea instalatiilor de productie prin reducerea impactului asupra mediului in ceea ce priveste emisiile, producerea de deseuri si optimizarea consumului de energie.

Inca din 2010, patinoare noastre de gheata sunt realizare cu ajutorul energiei electrice produse de panourile noastre solare. Am salvat mai mult de 150 de tone de CO2 in fiecare an. Industrial Frigo Ice ar putea furniza caldura pentru un apartament de 500mp pentru cel putin 100 de ani!

Compania a studiat atent modul de ambalare utilizat in transportul materialelor sale, in scopul de a elimina supra-ambalarea si, ori de cate ori este posibil, folosirea materiale reutilizabile sau reciclabile.

Durabilitatea este cheia pentru un viitor stabil si de succes.

CONTACT PENTRU URGENTE

Asistenta tehnica este oferita permanent clientilor nostri 24h din 24.
7 zile din 7.

Telefon 0039 030963160
Fax 0039 0309969568
Email info@pistedepatinaj.com

CONTACT Skype

Adauga adresa noastra de skype: patinoare

skype